Za optimizacijo storitev spletno mesto uporablja t.i. piškotke za npr. statistične namene. Z uporabo naše spletne strani se s tem strinjate. Več informacij najdete v naši Izjavi o varstvu podatkov.

V redu
Domača stran

Predstenska tehnika

Do kataloga

Podometni splakovalnik

Najnovejši model podometnega splakovalnika Prevista je osnova naših novih predstenskih aplikacij – ne glede na to ali načrtujete kopalnico na osnovi suhih ali mokrih gradbenih tehnik. Ta je enak v vseh Prevista WC elementih. Ventili za polnjenje in splakovanje ter njun mehanizem za aktiviranje so v vsaki aplikaciji enaki. Podometni splakovalnik je na voljo v dveh variantah: 3H in 3L.

 • Priključek za vodo

  Prilagodljiv vodni priključek se lahko izvede z novo razvitim adapterjem z notranjim tesnjenjem, ki omogoča priključitev na kateri koli cevovodni sistem v nekaj sekundah.

 • Tehnika oblikovanja z vpihovanjem

  Nov model cisterne je vpihnjen v model z ekstrudiranjem. Rezultat pa je maksimalno tesno prileganje in zanesljiva dolgoročna kakovost.

 • Polnilni ventil

  Polnilni ventil je možno namestiti in odstraniti brez uporabe orodja. Zagotavljeno je hitro polnjenje za ponovno splakovanje.

 • Dušilka pretoka

  Omogoča nastavitev optimalnega pretoka splakovanja z prilagodlivim petstopenjskim obročem za vse vrste keramike.

Preberite več

Načrtovanje po meri

Razpoložljive možnosti oblikovanja so številne in raznolike, saj je podometni splakovalnik združljiv z vsemi Visign aktivirnimi tipkami za splakovanje. To pomeni, da lahko za vsak primer namestitve ustvarite modele po meri.

Izdelano v Nemčiji

Podometni splakovalnik z zagotovljeno trajnostno proizvodnjo in vzdržljivostjo je narejen v Nemčiji. Prav vsak podometni splakovalnik je pred odpremo tesnostno in funkcionalno preverjen – za največjo varnost in kakovost.

Samoumevna montaža

Vse komponente, ki so gibljive in jih je mogoče namestiti ročno so obarvane z rumeno barvo. Prednosti novega operativnega koncepta je posebej jasno pokazal novi odtočni ventil. Oglejte si tudi galerijo slik.

Neprekosljiva fleksibilnost splakovalnega volumna

Polni volumen splakovanja se giblje med 3,5 do 7,5 litra; delni volumen splakovanja pa od 2 do 4 litrov. Nastavitve po meri so izvedene enostavno v 0,5 litrskih korakih.

Uporaba

Zelo smo poenostavili našo ponudbo. Na voljo so tri različice predstenske vgradnje. Za suho vgradnjo je primerna Prevista Dry, za vgradnjo med stene in oporne profile Prevista Dry Plus, namenjena sta tudi za montažo na tirnice. Za mokro vgradnjo je namenjena Prevista Pure. Vsi sistemi imajo enak tip podometnega splakovalnika, kar pomeni, da lahko sestavite in namestite svoj predstenski sistem v najkrajšem možnem času.

Suha konstrukcija

Naša nova predstenska aplikacija Prevista Dry za vgradnjo v stenske in podporne profile je zaradi široke palete inovativnih funkcij v veliko pomoč projektom suhe gradnje. Zaradi svoje robustnosti zagotavlja največjo zanesljivost.

Prevista Dry

Prevista Dry Plus zagotavlja tudi možnost izpolnitve bolj nenavadnih želja. Sistem s tirnicami omogoča visoko stopnjo konstrukcijske svobode, hkrati pa je hiter za namestitev.

Hitra in enostavna namestitev

Po pripravljalnih delih, kot je vrtanje lukenj lahko Prevista Dry namestite samo s tremi orodji: zložljivim metrom, vodno tehtnico in ključem velikosti 13. Tako, kot v primeru podometnega splakovalnika so vse komponente, ki jih je mogoče namestiti brez uporabe orodij obarvane z rumeno barvo. Prevista Dry je izredno enostavno namestiti na steno: Rešitve, kot je stenski nosilec dodatno prihranijo čas zaradi svoje prilagodljivosti.

Inteligentna hitro stezna vpenjala

Nastavitev višine vodnih priključkov in odtokov za pisoar ali umivalnik je bilo doselj dolgotrajno. Nova hitro stezna vpenjala so spremenila ta korak in nudijo visoko raven stabilnosti, ki niti malo ne zaostaja za vijačno povezavo.

Funkcije za večje udobje strank

Pomembna tema v prihodnosti je načrtovanje kopalnic, ki ustrezajo določeni generaciji. Viega Prevista je na to najbolje pripravljena s svojo standarno nastavljivo višino, kot tudi z omogočeno možnostjo vgradnje tuš WC-jev vseh obstoječih proizvajlcev.

Namestitev po meri na tirnicah

Predstenski sistem Prevista Dry se lahko dopolni s tirnicami in spojnimi elementi v Prevista Dry Plus - sistem, ki določa merilo glede individualnosti in udobno namestitev.

Prevista Dry Plus

Prevista Dry Plus omogoča tudi več nestandardnih postavitev vgradnje. Sistem tirnic zagotavlja visoko stopnjo oblikovalske svobode, hkrati pa je hiter za namestitev.

Hitra montaža tirnic

Montaža v tirnice je enako enostavna kot stenska montaža: enostavno namestite novo razvito stojko v tirnico, jo zaklenite na svoje mesto in ste končali. Ko ga poravnate in pritrdite z obema spojnikoma na zgornjo tirnico, je vse, kar je potem potrebno, da se priklopi na vodni priključek. Montažni film prikazuje kako namestiti Prevista Dry Plus.

Možna načrtovanja po meri

Najbolj elegantne oblike oblog za Prevista Dry Plus zagotavlja MuroLive! večplastne kompozitne plošče iz Murodesigna. Njihova široka paleta dizajnov in preprosta tehnika vpenjanja ponuja ustvarjalen in hiter način oblikovanja vsake kopalnice – ne le za nove ali prenovljene kopalnice v stanovanjih in hišah, temveč tudi za kopalnice v hotelih in bolnišnicah.

Mokra vgradnja

Najsodobnejša predstenska tehnologija v kombinaciji s preizkušenimi in dokazanimi metodami: s Prevista Pure in novim podometnim splakovalnikom lahko ustvarjate individualne, visokokakovostne in trajne instalacije za mokro vgradnjo.

Prevista Pure

"Pure"" je sekundarna beseda za tehnike mokre vgradnje na mednarodnem trgu. V skladu s tem so naši predstenski bloki Prevista Pure prilagojeni zahtevam za mokro vgradnjo. So zelo prilagodljivi za uporabo pri individualnih projektih namestitve. Bloki so na voljo za WC, pisoarje, umivalnike in bide, vsak v dveh višinskih variantah: 820 mm in 1070 mm.

V celoti vnaprej sestavljeno

Da bi vam olajšali montažo je notranja oprema v podometnem splakovalniku Prevista v celoti vnaprej sestavljena in omogoča upravljanje s sprednje strani. Različico 820 mm je mogoče enostavno upravljati tudi od zgoraj. Prilagodljiva nastavitev višine dodatno razširja možne vgradnje.

Vključena zvočna izolacija

Pri izpiranju stranišča je pomemben dejavnik čim nižja glasnost splakovanja zato ima Prevista Pure zvočno izolirano ohišje, ki zagotavlja tiho delovanje.