Za optimizacijo storitev spletno mesto uporablja t.i. piškotke za npr. statistične namene. Z uporabo naše spletne strani se s tem strinjate. Več informacij najdete v naši Izjavi o varstvu podatkov.

V redu
Domača stran

Visign for Style 25

8615.1

Do kataloga

Spremenite model

  • Vsestranska zasnova

    Od klasične prek preproste in robustne do nežne oblike - aktivirne tipke Visign for Style ponujajo veliko različnih možnosti oblikovanja.

  • Enostavna namestitev

    Vgradnja brez uporabe orodja. Možna je namestitev aktivirne tipke v nivoju s ploščicami kot tudi vgradnja držala Viega za tablete.

Preberite več

Zanesljivo, priročno, večno elegantno

Od klasike preko minimalistične a nežne geometrije: Širok nabor videzov in barv aktivirnih tipk Visign for Style ustvarja nov svež videz v katerikoli kopalnici.

Lahko jih namestite brez uporabe orodja. Možna je namestitev v poravnavi s ploščicami kot tudi vgradnja držala Viega za tablete.

Visign for Style 25 Sensitive ponuja še eno posebnost s funkcijo splakovanja brez dotika. Za aktiviranje zadostuje, da roko približate območju željene količine splakovanja.

Združljivost

vsi Prevista podometni splakovalniki

Funkcija

brezstično aktiviranje splakovanja od spredaj ali zgoraj, tehnologija dvokoličinskega splakovanja, z Viega Hygiene+ tehnologijo

Oprema

pritrditveni okvir, komplet sprožilnega zatiča, pritrdilni sornik

Material

umetna masa

Prekrivna plošča

umetna masa, alpsko bela

Potisni element

umetna masa, alpsko bela