Za optimizacijo storitev spletno mesto uporablja t.i. piškotke za npr. statistične namene. Z uporabo naše spletne strani se s tem strinjate. Več informacij najdete v naši Izjavi o varstvu podatkov.

V redu
Domača stran

Visign for More 202

8622.1

Do kataloga

Spremenite model

  • Enostavna namestitev

    Vgradnja brez uporabe orodja. Možna je namestitev aktivirne tipke v nivoju s ploščicami, kot tudi vgradnja držala Viega za tablete.

  • Funkcija Viega Hygiene+

    Po želji se funkcija lahko sprogramira na večini aktivirnih tipk Visign for More, kar pomeni, da se z rednim avtomatskim izpiranjem WC-ja zagotavlja dotok vedno sveže vode iz cevovoda.

Preberite več

Najvišji standardi vizualne privlačnosti in prijaznosti uporabniku

Les ali steklo, bakreno-zlata ali antracit: aktivirne tipke Visign for More so na voljo v širokem spektru visokokakovostnih materialov in barv. Vključujejo tudi najsodobnejšo tehnologijo kot npr. dve od aktivirnih tipk Visign for More imata standardno ali opcijsko osvetlitev vgradnega okvirja, ki reagira, ko se nekdo približa in služi za orientacijo v temi. Večina od aktivirnih tipk Visign for More omogoča programiranje funkcije Viega Hygiene+ , kar pomeni, da se z rednim avtomatskim izpiranjem WC-ja zagotavlja dotok vedno sveže vode iz cevovoda.

Aktivirne tipke Visign for More je mogoče namestiti brez uporabe orodja. Možna je namestitev aktivirne tipke v nivoju s ploščicami, kot tudi vgradnja držala Viega za tablete.

Kot dodatno posebnost aktivirna tipka Visign for More 205 Sensitive ponuja aktiviranje splakovanja brez dotika. Za aktiviranje zadostuje, da uporabnik roko približa območju željene količine splakovanja.

Združljivost

vsi Prevista podometni splakovalniki

Funkcija

elektronsko aktiviranje splakovanja od spredaj ali zgoraj, tehnika dvokoličinskega splakovanja, z Viega Hygiene+ tehnologijo, s trajno LED osvetlitvijo

Oprema

pritrditveni okvir, komplet sprožilnega zatiča, pritrdilni sornik

Material

cinkova tlačna litina

Prekrivna plošča

kovina bele barve, sijaj

Potisni element

kovina bele barve, sijaj