Za optimizacijo storitev spletno mesto uporablja t.i. piškotke za npr. statistične namene. Z uporabo naše spletne strani se s tem strinjate. Več informacij najdete v naši Izjavi o varstvu podatkov.

V redu

Viega Prevista

Enostavna namestitev, največja svoboda oblikovanja: vse naše izkušnje in vaše ideje smo prenesli v razvoj našega novega predstenskega sistema. Rezultat je Viega Prevista: nova generacija predstenske tehnike. Prihranila bo pri delovnem času in vam in vašim strankam ponudila optimalno raven udobja.

Enoten podometni splakovalnik. Tri možnosti vgradnje.

Vitek in prilagodljiv: za vas smo korenito poenostavili našo ponudbo. Obstajajo tri predzidne aplikacije za suho in mokro vgradnjo. Osrednji del sistemov je nov podometni splakovalnik Prevista. Namesti se lahko brez uporabe orodja in je združljiv z vsemi aktivirnimi tipkami Visign.

Podrobnosti izdelka

Visokokakovostni materiali. Za vsak okus.

Od površin iz furniranega lesa, preko brušenega nerjavnega jekla do stekla in visokokakovostne plastike: nove aktivirne tipke Visign so na voljo v široki paleti različnih materialov. Ponujajo idealen dizajn za vsak okus, poleg tega pa se ponašajo z najsodobnejšo tehnologijo. Vse aktivirne tipke so kompatibilne s podometnim splakovalnikom Prevista in jih je večinoma mogoče namestiti brez uporabe orodja.

Podrobnosti izdelka

Razvito na podlagi vaših idej.

Prevista je boljša predstenska tehnika, prav zaradi tega, ker smo jo razvili z vami-uporabniki. Skupaj smo jo testirali, dopolnili in optimizirali. Rezultat je resnično impresiven, poleg tega pa je namestitev hitra in enostavna.

Preizkušeno in odobreno.

Številni strokovnjaki so sodelovali pri testiranju in ocenjevanju Previste vse od faze prototipa do končnega izdelka. Prisluhnite sami, kaj imajo povedati o naši novi predstenski tehnologiji.

Izkušnje uporabnikov

Enostavnejši. Bolj združljiv. Boljši.

Prepričajte se sami in stopite z nami v kontakt. Z veseljem vam izvedemo demonstracijo nove predzidne tehnologije Prevista na licu mesta.

  • Zanesljiva kakovost Viega
  • En sistem za vse
  • Hitra in enostavna namestitev
  • Največja ekonomičnost
  • Impresiven servis
  • Popolnoma združljiv
  • Dizajni po meri
  • Visoki standardi